Μακελειό στη Μόσχα: Ο απολογισμός ανήλθε σε 137 νεκρούς, μεταξύ αυτών τρία παιδιά
Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στον εκθεσιακό χώρο Crocus, που σημειώθηκε η επίθεση στη Μόσχα
AP Photo/Dmitry SerebryakovΟ απολογισμός από την επίθεση που διέπραξαν ένοπλοι στο Crocus City Hall στη Μόσχα ανήλθε σε 137 νεκρούς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ανακοίνωσαν σήμερα οι Ρώσοι ερευνητές, που ανέφεραν επίσης πως βρήκαν όπλα και πυρομαχικά στο σημείο.
«Η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Έως αυτή τη στιγμή, τα πτώματα 137 ανθρώπων, μεταξύ αυτών τρία παιδιά, βρέθηκαν στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης», επισημαίνει η Ερευνητική Επιτροπή σε ένα δελτίο τύπου.
Μέχρι τώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 62 σοροί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι δύο τυφέκια εφόδου και μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών βρέθηκαν στον χώρο της επίθεσης.
Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 133 νεκρούς.
Την ίδια ώρα, οι ύποπτοι για την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Ερευνητικής Επιτροπής στη Μόσχα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία μετά το μακελειό - Ημέρα εθνικού πένθους στη Ρωσία
Μόσχα: Βίντεο - ντοκουμέντο από το μακελειό δημοσίευσε το ISIS - Ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο
Βασιλική… διπλωματία:Το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ, η επιχείρηση «γοητεία» και το μεγάλο στοίχημα
10:53
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την κάλυψη της δαπάνης για την υπεράσπιση Μαδούρο από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
10:48
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32