Βρυξέλλες: Οι αγρότες έξω από το κτήριο που θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της ΕΕ
Ανανεώθηκε:
Νέες κινητοποιήσεις από τους αγρότες στις Βρυξέλλες καθώς, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα Τρίτη (26/3), περίπου 300 τρακτέρ θα φτάσουν στην πλατεία Σουμάν και στους δρόμους «περικυκλώνοντας» το κτήριο του Συμβουλίου όπου θα συνεδριάζουν οι υπουργοί Γεωργίας.
Πρόκειται για την τρίτη φορά από την αρχή του 2024 που οι αγρότες φτάνουν με τα τρακτέρ στην Βρυξέλλες.
Την 1η Φεβρουαρίου περισσότερα από 1.000 τρακτέρ είχαν κατακλύσει τους δρόμους, ενώ είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Επέστρεψαν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν κατάφεραν να προσεγγίσουν ακριβώς έξω από το κτήριο των συνεδριάσεων των υπουργών Γεωργίας, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, καίγοντας λάστιχα και πετώντας σανό τους δρόμους.
Σήμερα οι αγρότες κάνουν λόγο για «συμβολική διαμαρτυρία» έτσι ώστε να υπάρξει επιπλέον μέριμνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 6 Μαρτίου
23:31
Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει για να «διευκολύνει τον διάλογο» μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν
23:20
ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών διορθώσεων για ΕΑΕ 2024 και 2025 και υποβολής φωτογραφιών για ΕΑΕ 2025
23:11
ΟΙ ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι επτά φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ κλιμάκωσε τη στρατιωτική επιθετικότητα στη δεύτερη θητεία του
23:00