Βέλγιο: απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τρομοκρατία σε 33χρονο
Κατηγορίες ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση απήγγειλε εισαγγελέας του Βελγίου σε ένα από τα δύο αδέλφια -συγκεκριμένα στον 33χρονο Νουρεντίν Χ.- που συνελήφθησαν νωρίτερα μετά από έφοδο αστυνομικών σε 7 σπίτια και διαμερίσματα σε δύο πόλεις της χώρας.
Ο αδελφός του αφέθηκε ελεύθερος.
Για την ώρα δεν έχει γνωστό εάν ο συλληφθείς σχετίζεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 22ας Μαρτίου στις Βρυξέλλες, στις οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο 32 άνθρωποι.
Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι ο 33χρονος είχε βοηθήσει κατά το παρελθόν κάποιους να ταξιδέψουν στη Συρία για να πάρουν μέρος στον πόλεμο ενώ ο ίδιος πηγαινοερχόταν σε χώρες τις Ευρώπης και αναζητούσε να αγοράσει όπλα. Ιδαίτερα πάρε-δώσε είχε με άτομα στη Γαλλία, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Φωτιά στη Μαριολάτα Φωκίδας - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
18:28
«Werwulf»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ρόμπερτ Έγκερς
18:25
Κάλεσμα Καιρίδη στην Άγκυρα να ακυρώσει το casus belli κατά της Ελλάδας
18:16
The Storyville Ragtimers: Α tribute to Louis Armstrong - «What a Wonderful World»
18:08