ΚΟΣΜΟΣ

«Παρών» στη λειτουργία του Πάσχα θα είναι ο Κάρολος - Απόντες Ουίλιαμ και Κέιτ

«Παρών» στη λειτουργία του Πάσχα θα είναι ο Κάρολος - Απόντες Ουίλιαμ και Κέιτ

O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία πριν τις αποκαλύψεις για τα προβλήματα υγείας του ίδιου και της νύφης του Κέιτ

AP Photo/Kin Cheung, File

Το «παρών» στην λειτουργία του Πάσχα την Κυριακή (31/3) θα δώσουν ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Ουίνδσορ. 

Την πληροφορία επιβεβαίωσε το παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Αντίθετα απόντες θα είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα συνοδεύονται από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην πιο σημαντική δημόσια εμφάνιση του βασιλιά μετά τη διάγνωση του καρκίνου του.

Ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου και από τότε ασκεί εν μέρει τα καθήκοντα του και πάντα μόνο μετά την έγκριση των γιατρών του. Δεν είναι γνωστό ούτε που βρίσκεται ο καρκίνος του ούτε το στάδιο του.

Σημειώνεται ότι τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει και η πριγκίπισσα της Ουαλίας με την ανακοίνωση να γίνεταια από την ίδια την Παρασκευή (22/3) η οποία δεν ήταν τυχαία χρονικά. Αυτό γιατί η ανακοίνωση έγινε ενώ ξεκινούσαν οι πασχαλινές διακοπές των τριών παιδιών της με στόχο με την επιστροφή τους στα σχολικά θρανία να έχει καταλαγιάσει ο σάλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ