Μεξικό: Τέσσερις νεκροί από τις δασικές πυρκαγιές
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στο Μεξικό, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ.
Όλα τα θύματα προέρχονται από την Πολιτεία του Μεξικού, την πολυπληθέστερη της χώρας, η οποία περιβάλλει την πρωτεύουσα. Σε όλο το Μεξικό συνεχίζουν να καίνε 116 δασικές πυρκαγιές.
Από τις 15 Μαρτίου στη χώρα ξέσπασαν σχεδόν 400 πυρκαγιές, που έκαναν στάχτη περισσότερα από 130.000 στρέμματα. Ορισμένες από αυτές ξεκίνησαν από την Πολιτεία Τσιάπας στα νότια, στα σύνορα με τη Γουατεμάλα.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, κάποιες οφείλονται σε εμπρησμό, άλλες όμως συνδέονται με αγροτικές δραστηριότητες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Μεξικό: Εντοπίστηκαν 25 σάκοι με απανθρακωμένα ανθρώπινα λείψανα σε μυστικούς τάφους
ΚΟΣΜΟΣ
Μεξικό: Μαζική σιέστα για το δικαίωμα στον ύπνο στο κέντρο της πρωτεύουσας
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στη Χαλκίδα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής
21:16
ΚΟΣΜΟΣ
Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης στον νότιο Λίβανο - Η ανακοίνωση των IDF
21:04
ΕΛΛΑΔΑ
«Συναγερμός» στη Ζάκυνθο για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί
20:52
ΚΟΣΜΟΣ
ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «Ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Το μανιφέστο του Κόουλ Άλεν πριν ανοίξει πυρ στο δείπνο του Λευκού Οίκου
20:40
ΚΟΣΜΟΣ