Κίνα: σε κίτρινο συναγερμό εν αναμονή του τυφώνα Νίντα
Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο της Κίνας (NMC) προειδοποίησε ότι ο τυφώνας Νίντα αναμένεται να πλήξει την επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στα νότια της χώρας, μέχρι την Τρίτη και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση κίτρινου συναγερμού.
Ήδη νωρίς το πρωί της Κυριακής βρισκόταν σε απόσταση 380 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα. Η μέγιστη ταχύτητα των ανέμων που τον συνοδεύουν έφτανε τα 28 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να αυξηθεί στα 38-45 μέτρα ανά δευτερόλεπτο όταν θα φτάσει στο Γκουανγκντόνγκ.
Το NMC προειδοποίησε επίσης για ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές στις παράκτιες περιοχές του Γκουανγκντόνγκ, του Φουτζιάν, του Χαϊνάν και της Αυτόνομης Περιοχής Γκουανγκσί Ζουάνγκ.
Ο Νίντα είναι το τέταρτος τυφώνας που θα πλήξει φέτος την Κίνα.
Η Κίνα χρησιμοποιεί τετράβαθμη κλίμακα προειδοποίησης για ακραία καιρικά φαινόμενα: Το κόκκινο είναι η ανώτερη βαθμίδα και ακολουθείται από το πορτοκαλί, το κίτρινο και το γαλάζιο.
Κοινωνικός Τουρισμός: Σε ισχύ από 1η Μαΐου - Ποια η διάρκεια του προγράμματος
02:00
Στις 24/4 ανοίγει το πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
01:00
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
00:30
ΑΕΚ - Βαγιεκάνο 3-1: Η ΑΕΚ άγγιξε το θαύμα και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες
23:58