Oυκρανία: Οι Ρώσοι επιτέθηκαν εναντίον υποδομών κοντά στην Ντνίπρο
Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες εναντίον υποδομών στρατηγικής σημασίας στην Καμιένσκε, περιοχή κοντά στην πόλη Ντνίπρο της κεντρικής Ουκρανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος, που εισήχθη σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης.
Στο στόχαστρο «του εχθρού» βρίσκονται «ο λαός μας και εγκαταστάσεις ζωτικής σημασίας για τον πληθυσμό», ανέφερε ο περιφερειάρχης της Ντνιπροπετρόφσκ Σερχίι Λισάκ μέσω Telegram.
Ο περιφερειάρχης Λισάκ δεν διευκρίνισε με τι είδους όπλα έγινε η επίθεση. Άλλοι σχολιαστές στο Telegram ανέφεραν πως χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι και ότι ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις στην Καμιένσκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Ζημιές σε δύο θερμοηλεκτρικούς σταθμούς από ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2nd Annual Workforce Mobility Summit: The Metaklisis Model
11:06
ΔΙΕΘΝΗ
Πετρέλαιο: Συμφώνησε ο OPEC+ για αύξηση παραγωγής όταν ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ
11:06
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
«Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Η δύναμη των ανθρώπων πίσω από την καινοτομία της Siemens Healthineers»
11:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να αποφανθεί ταχύτατα αν και σε ποιους θα ασκήσει διώξεις»
10:59
ΕΛΛΑΔΑ