Ταϊλάνδη: Επτά εργάτες νεκροί από κατάρρευση γερανού σε εργοτάξιο
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, Παρασκευή 29/3, στην Ταϊλάνδη, όταν κατέρρευσε ένας γερανός στο εργοτάξιο κατασκευής μιας βιομηχανίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, τοπική ώρα, κατά την κατασκευή ενός εργοστασίου που θα παράγει μεταλλικές καπνοδόχους, στην επαρχία Ραγιόνγκ, ανέφερε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Τσαϊπόνγκ Σανγκπονγκτσάι.
Τα θύματα ήταν όλα εργάτες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Τέτοια δυστυχήματα είναι συνηθισμένα στην Ταϊλάνδη όπου οι επιχειρήσεις συχνά δεν τηρούν τους κανόνες ασφαλείας ή αναλαμβάνουν έργα χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια.
Τον Ιανουάριο, από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο Σούπαν Μπούρι σκοτώθηκαν 23 άνθρωποι ενώ τον Ιούλιο του 2023 σκοτώθηκαν δέκα άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 100 από έκρηξη σε ένα εργοστάσιο της πόλης Ναρατιβάτ, στα νότια της χώρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταϊλάνδη: 18 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Ταϊλάνδη: Τραγικό τροχαίο με λεωφορείο - Νεκρός ο οδηγός, 13 Δανοί τουρίστες τραυματίες
Ταϊλάνδη: Έκρηξη σε αποθήκη πυροτεχνημάτων - Εννέα νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Περιστατικό οπλοφορίας δικηγόρου μέσα σε δικαστική αίθουσα
13:39
BofA για τράπεζες: Υψηλότερες επιστροφές κεφαλαίου προ των πυλών - Κορυφαία επιλογή η Eurobank
13:32
«Η ACTIVE εφοδιάζει με τεχνολογία αιχμής 223 Επαγγελματικά Λύκεια της Χώρας»
13:30
Ολοκληρώθηκε η πορεία των εργαζομένων τουρισμού και επισιτισμού στο Μαξίμου (pics)
13:20