Ιταλία: Ferrari που έτρεχε με 200 προσέκρουσε σε νησίδα - Με DNA η αναγνώριση των νεκρών
Μία Ferrari που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα την ώρα προσέκρουσε σε νησίδα σε αυτοκινητόδρομο της Ιταλίας την Κυριακή, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να βρουν ακαριαίο θάνατο.
Από την πρόσκρουση το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση. Το μπροστινό μέρος προσέκρουσε στην τσιμεντένια νησίδα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ το πίσω μέρος εκτινάχθηκε στα 50 μέτρα.

X/Twitter
Ως αιτίες του δυστυχήματος ερευνώνται η υψηλή ταχύτητα καθώς το αυτοκίνητα έτρεχε με 200 χιλιόμετρα την ώρα ή κάποια ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, ο οποίος ήταν 41 ετών, σερβικής καταγωγής, πολιτογραφημένος Ελβετός, ενω η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου πέντε ώρες για να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι.
Αρχικά η ταυτοποίησή των δύο επιβαινόντων δεν ήταν δυνατή και από τις τσάντες που βρέθηκαν στο πορτμπαγκάζ, εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για τουρίστες στην περιοχή για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου, ο αδελφός του οδηγού του αυτοκινήτου εμφανίστηκε στην τροχαία για την ταυτοποίηση, ωστόσο για τη γυναίκα θα χρειαστεί εξέταση DNA.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
LaFerrari: Πόσο κοστίζει ένα ατύχημα;
Θεμέλια αρχαίας γέφυρας, πολεμικά πλοία και μαμούθ αναδύθηκαν στον Δούναβη λόγω της χαμηλής στάθμης
19:41
Μεντβέντεφ κατά Ιαπωνίας για τη Χιροσίμα: «Υποτελής των ΗΠΑ - Θα μετατραπεί σε ρόνιν»
19:28
Κυψέλη: «Αφιέρωσε τη ζωή της βοηθώντας όσους είχαν ανάγκη»: Το μήνυμα της οικογένειας της 38χρονης
19:20
Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι τρεις φορές πιο επικίνδυνα από μηχανές και ποδήλατα - Αποκαλυπτική μελέτη
19:10