Πούτιν: Η Ρωσία θα μάθει ποιοι έδωσαν την εντολή για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν
AP Photo/Alexander ZemlianichenkoΟ Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα μάθει ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση που έγινε τον περασμένο μήνα σε αίθουσα συναυλιών της Μόσχας, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 144 άνθρωποι.
«Θα φθάσουμε οπωσδήποτε σ’ εκείνους που έδωσαν τελικά την εντολή να γίνει», δήλωσε ο Πούτιν κατά την διάρκεια συνάντησης με αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών. «Πληρώσαμε ένα πολύ υψηλό τίμημα και ολόκληρη η ανάλυση της κατάστασης πρέπει να είναι εξαιρετικά αντικειμενική και επαγγελματική» είπε.
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι οι μυστικές τους υπηρεσίες έχουν πληροφορίες ότι πραγματοποιήθηκε από τον παρακλάδι του στο Αφγανιστάν το Ισλαμικό Κράτος- Χορασάν ( ISIS-K). Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι τρομοκράτες είχαν διασυνδέσεις με την Ουκρανία, ισχυρισμό τον οποίο το Κίεβο αρνήθηκε ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες τον απέρριψαν θεωρώντας τον ανοησία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρωσία: «Ξένος πράκτορας» η βασίλισσα της σοβιετικής ποπ Άλα Πουγκατσόβα, λένε οι εισαγγελείς
Ρωσία: Υπέρ του Πούτιν ψήφισε το 99,27% των στρατιωτικών
Σύγκρουση αυτοκινήτου με βυτιοφόρο στην Πρέβεζα - Νεκρός ο 45χρονος οδηγός
22:45
Καβάλα: Χειροπέδες σε άνδρα που πιάστηκε να μεταφέρει οκτώ παράτυπους μετανάστες
22:33
Τραμπ για αμερικανικές εκλογές: Το μήνυμα υπέρ της ελληνοαμερικανίδας Νικόλ Μαλλιωτάκη
22:21
Υπόθεση Βασίλη Μάγγου: Ένοχοι οι πέντε από τους έξι αστυνομικούς για βασανισμό
22:11