Μιλάνο: νηπιαγωγοί κακοποιούσαν παιδιά σε παιδικό σταθμό
Κακοποίηση δέχονταν δώδεκα μικρά παιδιά σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό του Μιλάνου από τον ιδιοκτήτη και τους παιδαγωγούς, οι οποίοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα με βαριές κατηγορίες.
Όπως έδειξαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχαν τοποθετήσει οι καραμπινιέροι, οι 'παιδαγωγοί' έσπρωχναν, πετούσαν με βία στα κρεβάτια και σε ορισμένες περιπτώσεις δάγκωναν τα μικρά παιδιά, για εκφοβισμό και τιμωρία.
Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, τα μικρά παιδιά καθηλώνονταν στις καρέκλες επί ώρες, δεμένα με ζώνες, ενώ βρέθηκε και ένα μικρό, σκοτεινό δωμάτιο, που λειτουργούσε ως «απομόνωση».
Όταν οι γονείς των παιδιών εντόπισαν μώλωπες και τραύματα, ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του παιδικού σταθμού, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί προσφεύγοντας σε απίθανες δικαιολογίες.
Η κινητοποίηση των Αρχών της αστυνομίας κατάφερε να φέρει στο φως την πολλοστή αυτή περίπτωση κακοποίηση μικρών παιδιών.
Στείλαμε όπλα στους Ιρανούς διαδηλωτές μέσω των Κούρδων αποκαλύπτει ο Τραμπ
18:33
ΚΚΕ: Θράσος Μητσοτάκη να εμφανίζεται σαν να μην είναι επικεφαλής κυβέρνησης βουτηγμένη στη σαπίλα
18:21
Συνελήφθησαν τρεις άνδρες στη Γλυφάδα που προέταξαν σε αστυνομικούς πιστόλι, μαχαίρι και σφυρί (pic)
18:09
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57