Γάζα: Τουλάχιστον 33.634 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πυρά
Ανανεώθηκε:
Συντρίμμια και στάχτη η νότια Γάζα
AP Photo/Ismael Abu DayyahΤουλάχιστον 33.634 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 76.214 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα από τις 7 Οκτωβρίου στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας στον παλαιστινιακό θύλακα.
Τις τελευταίες 24 ώρες, 89 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 120 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με το υπουργείο.
Εν τω μεταξύ οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες πρωινές ώρες τη ώρα που έχουν αναζωπυρωθεί οι φόβοι για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή αν το Ιράν αποφασίσει να απαντήσει στην ισραηλινή επίθεση στο κτήριό του στη Συρία.
Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως πραγματοποίησε επιχειρήσεις «ακριβείας» και «βασισμένες σε πληροφορίες που συλλέχθηκαν» για να «εξαλειφθούν τρομοκράτες» και να χτυπηθούν «τρομοκρατικές υποδομές στην κεντρική Γάζα».
Μαχητικά βομβάρδισαν στόχους και επιχείρησαν δυνάμεις στο πεδίο, πρόσθεσε ο στρατός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέες επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στη Γάζα - Επαφές Μπλίνκεν με ομολόγους του για το Ιράν
Γάζα: Η Ισραηλινή αεροπορία βομβαρδίζει τη Ράφα
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00
Σε πλήρη εξέλιξη η απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αττικής (pics)
10:56