Παρίσι: Πατέρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά του - Ποιο ήταν το κίνητρο
Γαλλική αστυνομία στο σημείο δολοφονίας
AP Photo/Lewis JolyΈνα τρίχρονο κοριτσάκι και ο 20 μηνών αδελφός της βρέθηκαν νεκρά μετά από επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρι στο Παρίσι, με τον πατέρα τους να ομολογεί ότι ήταν ο δράστης.
«Ένας άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα σε ένα αυτοκίνητο γύρω στις 23:30 την Πέμπτη. Επέζησε και ομολόγησε ότι είχε μόλις σκοτώσει τα δύο παιδιά του» οι σοροί των οποίων βρέθηκαν στη συνέχεια σε ένα χωράφι, στην περιοχή Forges-les-Bains (Εσόν) όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές Αρχές.
«Η οικογένεια ήταν από την Yvelines», διευκρινίζει η εισαγγελία, όπως μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.
Να σημειωθεί ότι, το 2023, περισσότερα από 60 παιδιά σκοτώθηκαν από τους γονείς τους, σύμφωνα με το La Voix de l'Enfant, μια ένωση που καταμετρά τις περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Νέα προειδοποίηση EASA για τις πτήσεις στη Μέση Ανατολή λόγω των νέων εχθροπραξιών
17:50
Την βόρεια Εύβοια θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός
17:35
Ανεξαρτητοποιήθηκε απο την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος
17:33
Το μέγεθος της επιδημίας στο Κονγκό ξεπερνά «κατά δύο με τέσσερις φορές» τις επίσημες εκτιμήσεις
17:26