ΚΟΣΜΟΣ

Λατινο-αμερικάνικες γεύσεις του σεφ Ααρόν Σάντσεζ από το πιάτο... στις οθόνες σας

Λατινο-αμερικάνικες γεύσεις του σεφ Ααρόν Σάντσεζ από το πιάτο... στις οθόνες σας

Ο γνωστός σεφ Άαρον Σάντσεζ

AP Photo/Gerald Herbert

Μία νέα σειρά μαγειρικής με τίτλο «Talking Sabor» που θα μεταδοθεί από το Hulu παρουσιάζει ο Μεξικανο-Αμερικανός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων Ααρόν Σάντσεζ.

Στη σειρά που κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου, ο Σάντζεζ επισκέπτεται 16 εστιατόρια Λατινο-Αμερικανών στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Χιούστον και το Μαϊάμι μαζί με καλεσμένους όπως ο τραγουδιστής Τζάστιν Κίλις, η Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας, Μαρλέν Εσπάρζα και η ηθοποιός Αντριάνα Φονσέκα.

«Είμαι σε μια πολύ ξεχωριστή αποστολή» αναφέρει ο Σάντσεζ στο τρέιλερ. «Η δουλειά μου είναι να διαλέξω ένα πραγματικά νόστιμο ορεκτικό και ο καλεσμένος μου θα επιλέξει το κυρίως πιάτο. Μαζί, θα σχεδιάσουμε ένα απίστευτο μενού που θα υμνεί τις λατινο-αμερικανικές γεύσεις. Αυτό το μενού θα απογειώσει τον ουρανίσκο και το μυαλό σας» πρόσθεσε.

Ο Σάντσεζ είναι περισσότερο γνωστός από τις σειρές μαγειρικής, «Chopped», «Iron Chef America» και «MasterChef».

Είναι επίσης συγγραφέας των βιβλίων για τη μεξικανική και λατινο-αμερικανική κουζίνα «Simple Food Big Flavor: Unforgettable Mexican-Inspired Recipes from My Kitchen to Yours» και «Where I Come From: Life Lessons From a Latino Chef».

Είναι ιδρυτής του Aarón Sánchez Impact Fund, μη κερδοσκοπικού προγράμματος, το οποίο από το 2016, με την υποτροφία Aarón Sánchez ενδυναμώνει νέους Λατινο-Αμερικανούς μέσω της μαγειρικής εκπαίδευσης, της καθοδήγησης και της εμπειρίας στον κλάδο της γαστρονομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ