Τουρκία: Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό και 10 τραυματίες σε τουριστικό τελεφερίκ στην Αττάλεια
Ανανεώθηκε:
Διασώστες στο τελεφερίκ το οποίο συγκρούστηκε με στύλο ενώ μετέφερε τουρίστες από την παραλία Κόνιαλτι σε εστιατόριο και στην κορυφή του όρους Τουνεκτεπέ, πάνω από τον κόλπο της Αττάλειας
Dia Images via APΣε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (12/4) μεγάλη επιχείρηση διάσωσης δεκάδων τουριστών μετά από το τραγικό δυστύχημα στην Αττάλεια της Τουρκίας. Ενας νεκρός και 10 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός, ενώ έχουν διασωθεί 128 εκ των επιβατών από 16 καμπίνες τελεφερίκ έχουν έως τώρα διασωθεί, ενώ 48 παραμένουν εγκλωβισμένοι στον αέρα.
Η τραγωδία ξεκίνησε όταν ένα από τα βαγόνια τουριστικού τελεφερίκ που μετέφερε επιβάτες, συγκρούστηκε με στύλο, με αποτέλεσμα να ανοίξει και πέσουν οι άνθρωποι στη βουνοπλαγιά.
Στα 16 βαγόνια του τελεφερίκ εγκλωβίστηκαν περισσότεροι από 180 άνθρωποι.
Το τελεφερίκ στο οποίο έγινε το δυστύχημα, μεταφέρει τουρίστες από την παραλία Κόνιαλτι στο εστιατόριο και την πλατφόρμα από την οποία μπορεί να απολαύσει κανείς τη θέα προς τον κόλπο της Αττάλειας στην κορυφή του όρους Τουνεκτεπέ, σε υψόμετρο 618 μέτρων, στον Μητροπολιτικό Δήμο της Αττάλειας.
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό (pic)
18:39
ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ: Αγρότες: Μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη - Άνοιξε ο Προμαχώνας, κλειστά τα Μάλγαρα ως την Τρίτη
18:30
ΠΑΣΟΚ: H κρίση αξιοπιστίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ έχει το ονοματεπώνυμο της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη
18:22
Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι - Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν (vids)
18:12