Anonymous: Ισχυρίζονται ότι χάκαραν 250.000 έγγραφα του Ισραηλινού στρατού
Ανανεώθηκε:
Για «χτύπημα» κατά του Ισραηλινού στρατού κάνει λόγο η οργάνωση χάκερ Anonymus, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι κατάφερε να χακάρει περισσότερα από 250 χιλιάδες στρατιωτικά έγγραφα.
Με σημερινή της ανακοίνωση η οργάνωση χάκερ Anonymous δήλωσε ότι πραγματοποίησε επιτυχημένη κυβερνοεπίθεση κατά του Ισραηλινού Στρατού (IDF) αποσπώντας 250.000 στρατιωτικά έγγραφα και ελέγχοντας δεδομένα 20 gigabyte, που περιλαμβάνουν αρχεία PDF, Word, PowerPoint και πολλά άλλα.
Οι Anonymous παρουσιάζουν και ένα συνοδευτικό βίντεο με αποσπάσματα από παρουσιάσεις PowerPoint που δείχνουν προσωπικό των IDF και διαφάνειες που φέρουν λογότυπα των τμημάτων του Γενικού Επιτελείου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ασφαλείας του IDF, η πιθανότητα μιας πραγματικής παραβίασης είναι ελάχιστη, υποδηλώνοντας μια πιθανή τακτική «ψυχολογικού πολέμου» από τους χάκερ.
Το σύστημα υπολογιστή του IDF είναι καλά ασφαλισμένο και ταξινομημένο σε διάφορα επίπεδα.
Η αυθεντικότητα των εγγράφων στο βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναφέρει η Jerusalem Post.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταυτοποιήθηκε 17χρονος χάκερ που απειλούσε μέσω διαδικτύου ανήλικο και τους γονείς του
e-ΕΦΚΑ: Στις 7 Αυγούστου η καταβολή του αδειοδωροσήμου σε πάνω από 90.000 οικοδόμους
15:06
Μύκονος: 35χρονος οδηγός έκλεψε από τουρίστα επώνυμη τσάντα και ρολόι αξίας 75.000 ευρώ
14:54
Λακωνία: Παρασκευή απολογείται ο 55χρονος που έκρυβε το νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για τη σύνταξη
14:53
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Πυρ ομαδόν από πρώην στελέχη του κόμματος Καρυστιανού στην ηγεσία
14:45