Δανία: Εκκενώθηκε αεροδρόμιο λόγω απειλής για βόμβα - Μία σύλληψη
Ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα στη Δανία σε σχέση με απειλή για βόμβα στο Αεροδρόμιο Μπιλούντ, το δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το αεροδρόμιο, που βρίσκεται στην κεντροδυτική Δανία, εκκενώθηκε και εξακολουθεί να είναι κλειστό μετά την απειλή.
«Η εκκένωση προχώρησε ήρεμα και όπως αναμενόταν, με τους ταξιδιώτες να ακολουθούν τις οδηγίες μας», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο αστυνομικός επιθεωρητής Μίκαελ Βάις.
Οι έρευνες για το συμβάν συνεχίζονται, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας πως δεν είναι σαφές πότε θα ξανανοίξει το αεροδρόμιο.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Η Τουρκία ανάμεσα στις χώρες που κινδυνεύουν με εξαιρετικά μεγάλες ελλείψεις νερού
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ: Εύθραυστη η εκεχειρία στην σκιά της σφαγής στο Λίβανο – Το Μ. Σάββατο οι επαφές στο Πακιστάν
23:55
ΚΟΣΜΟΣ
Τζέι Ντι Βανς: Πιστεύω ότι το αρχικό σχέδιο των 10 σημείων του Ιράν γράφτηκε στο ChatGPT (vid)
23:53
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου: «Τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου θα απομακρυνθούν από το Ιράν»
23:49
ΕΛΛΑΔΑ