Γκιουλέρ: Αμοιβαία καλή θέληση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης Ελλάδας - Τουρκίας
Ανανεώθηκε:
Ο τούρκος υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ
ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA/OLIVIER MATTHYSΤην αμοιβαία θέληση με την οποία πραγματοποιείται η συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ αντιπροσωπειών της Ελλάδας και της Τουρκίας, επεσήμανε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Γιασάρ Γκιουλέρ.
Αναφερόμενος στην εξέλιξη της συνάντησης μεταξύ αντιπροσωπειών της Ελλάδας και της Τουρκίας την Δευτέρα (23/4) στην Αθήνα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε: «Θα γνωρίζουμε όταν επιστρέψει η αντιπροσωπεία. Αλλά είναι θετικό. Γίνεται με αμοιβαία καλή θέληση».
Η δήλωση του Γιασάρ Γκιουλέρ έγινε κατά τη δεξίωση που παρετέθη, το βράδυ της Τρίτης, στη τουρκική Εθνοσυνέλευση με αφορμή τον εορτασμό της 104ης επετείου από την ίδρυσή της.
Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, είχε λάβει χώρα στις 13 Νοεμβρίου 2023 στην Άγκυρα.
Υπενθυμίζεται ότι, για τις 13 Μαΐου προγραμματίστηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Άγκυρα, με στόχο τον επόμενο γύρο για τη θετική ατζέντα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΥΠΕΘΑ: Η συνάντηση Ελλάδας - Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Κέρκυρα: Μοιραία εκδρομή για ηλικιωμένο τουρίστα - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
09:20
Νέες απειλές Τραμπ για αφανισμό του Ιράν: «Μπορεί να έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει πλέον»
09:15
Η εκμάθηση μουσικού οργάνου στα 70 κάνει… θαύματα για τον εγκέφαλο σύμφωνα με μελέτη
09:00
Ο χρυσός δεν «λάμπει» πάντα - Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% μέσα σε πέντε μήνες
08:52