Βρετανία: Τρεις τραυματίες σε επεισόδιο με μαχαίρι σε σχολείο της Ουαλίας
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα επεισόδιο σε σχολείο της Ουαλίας στο οποίο ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες και ένα πρόσωπο συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν αναζητά άλλους υπόπτους.
Η αστυνομία δεν ανέφερε τι ακριβώς συνέβη στο σχολείο, ωστόσο σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο WalesOnline δύο μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν από μαχαίρι κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο οποίο ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός που σημειώθηκε στο σχολείο Άμαν Βάλεϊ του Άμανφορντ, στη νότια Ουαλία. Στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ευχαρίστησε την αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την επέμβασή τους.
Ο πρωθυπουργός της Ουαλίας Βον Γκέτινγκ, που πρόσκειται στο Εργατικό Κόμμα, έκανε λόγο για μια «ιδιαίτερα ανησυχητική περίοδο για το σχολείο, τις οικογένειες και τον τοπικό πληθυσμό».
«Τα σχολεία θα έπρεπε να είναι ασφαλή μέρη, όπου μαθαίνουμε και ανακαλύπτουμε. Είναι λυπηρό και ανησυχητικό ότι σήμερα εκπαιδευτικοί και μαθητές είδαν την ασφάλειά τους να θρυμματίζεται λόγω ενός βίαιου συμβάντος», σχολίασε ο επικεφαλής των Συντηρητικών της Ουαλίας, Άντριου Ρ. Τ. Ντέιβις.
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 82-87: Οι Ερυθρόλευκοι πήραν το ντέρμπι στο Telekom Center Athens
23:22
Η Tesla χάνει τον τίτλο του μεγαλύτερου κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων - Ποιος την κατατρόπωσε
23:18
Κλούνεϊ σε Τραμπ: «Θα κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη, θα ξεκινήσουμε στις επόμενες εκλογές»
23:07
Κυανόκρανοι του ΟΗΕ δέχθηκαν επίθεση από ισραηλινά πυρά στον Λίβανο
22:58