Η νέα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας μοιάζει αληθινή...αλλά δεν είναι
Ανανεώθηκε:
Η εκπρόσωπος τύπου του ουκρανικού ΥΠΕΞ, Βικτόρια Σι
MFA of Ukraine / TwitterΤην νέα εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε η Ουκρανία... ένα πρόσωπο - προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. Ο λόγος για τη Victoria Shi.
Η Victoria Shi θα κάνει επίσημες δηλώσεις εκ μέρους του υπουργείου, οι οποίες εξακολουθούν να γράφονται από ανθρώπους.
Να σημειωθεί πως, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αυτός ο ρόλος ανατίθεται σε ψηφιακό εκπρόσωπο.
Το όνομα της εκπροσώπου βασίζεται στη λέξη «νίκη» και στην ουκρανική φράση για την τεχνητή νοημοσύνη (shtuchniy intelekt).
Ο κύριος λόγος για τη δημιουργία της ήταν η «εξοικονόμηση χρόνου και πόρων» για τους διπλωμάτες, εξήγησε ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ταινία γυρισμένη με ΑΙ δείχνει τον Πούτιν να φοράει λερωμένες πάνες και να εκβιάζει τον Γιέλτσιν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»
12:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ