Ο Σάντερς καλεί τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν Κλίντον
O Μπέρνι Σάντερς, κάλεσε σε ένα άρθρο του όλους τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
«Υποστηρίζω τη Χίλαρι Κλίντον. Και όλοι όσοι ψήφισαν εμένα πρέπει να κάνουν το ίδιο» επισημαίνει ο γερουσιαστής του Βερμόντ σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Los Angeles Times.
«Κατανοώ ότι πολλοί από τους υποστηρικτές μου απογοητεύτηκαν από το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας απονομής του χρίσματος, ωστόσο το να είναι αποθαρρυμένοι και να παραμένουν αδρανείς δεν θα προσφέρει κάτι. Αυτό που μετράει, είναι να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Nα πολεμάμε τον Ντόναλντ Τραμπ», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πολλοί υποστηρικτές του Σάντερς δυσκολεύονται να αποδεχθούν την ιδέα να ενταχθούν στο στρατόπεδο της Κλίντον. Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Σάντερς στην Καλιφόρνια, αρκετοί αναφέρθηκαν στην υπόθεση με τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της πρώην ΥΠΕΞ που εστάλησαν από ιδιωτικό διακομιστή.
Η αποστροφή των θερμότερων οπαδών του Μπέρνι Σάντερς ενισχύθηκε και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του ιστότοπου WikiLeaks σχετικά με τα email που αντάλλαξαν ανώτατα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος και τα οποία καταδεικνύουν μεροληψία υπέρ της Κλίντον κατά τη διάρκεια των προκριματικών.
«Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν μια καταστροφή και ένα όνειδος για την χώρα μας εάν εκλεγόταν πρόεδρος. Η εκστρατεία του δεν βασίζεται σε τίποτα το ουσιαστικό όπως τη βελτίωση της οικονομίας, του εκπαιδευτικού μας συστήματος ή του συστήματος υγείας, του περιβάλλοντος» αλλά στην «μισαλλοδοξία», υποστήριξε ο Σάντερς.
Η ομάδα εκείνου και της Κλίντον «κατήρτισαν από κοινού ένα από τα πλέον προοδευτικά προγράμματα στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής» και η «επανάσταση για την μεταμόρφωση της Αμερικής» που ξεκίνησε στις προκριματικές θα «συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της πορείας της Χίλαρι Κλίντον με στόχο την κατάκτηση του Λευκού Οίκου» καταλήγει ο Μπέρνι Σάντερς.
«Καρφιά» Ερντογάν σε Ευρώπη: Έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την Τουρκία, απ' ότι τους έχουμε εμείς
22:26
Προσάραξη ρυμουλκού βόρεια της Μακρονήσου - Προκλήθηκε εισροή υδάτων
22:14
«Μέτωπο» ΗΠΑ και χωρών του Κόλπου στον ΟΗΕ: Συντάσσουν νέο ψήφισμα για τα Στενά του Ορμούζ
22:03
Θεσσαλονίκη: Απόπειρες απάτης με μηνύματα για δήθεν πρόστιμο υπέρβασης ταχύτητας – Τι να προσέξουν οι πολίτες
21:54