Ρωσία: Βίντεο από την πτώση λεωφορείου σε ποτάμι - Επτά οι νεκροί
Σκάφος περιπολεί σε ποτάμι στην Αγία Πετρούπολη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Dmitri LovetskyΕπτά σορούς ανέσυραν οι Αρχές κατά την διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης διάσωσης που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη, μετά από πτώση του λεωφορείου που μετέφερε πολλούς επιβάτες σε ποτάμι.
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (10/5), όταν λεωφορείο με περίπου 20 επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του και έπεσε από γέφυρα στα νερά του ποταμού Μόικα.
Ο προηγούμενος απολογισμός των ρωσικών αρχών έκανε λόγο για τρεις νεκρούς και έξι τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 44χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και ανακρίνεται. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος εξαιτίας βλάβης στο σύστημα πέδησης.
Αρκετοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι στο βυθισμένο όχημα και στο σημείο έχουν σπεύσει δύτες.
Κανονικά η επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ
21:40
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Νέο βίντεο με τις κινήσεις του 20χρονου πριν σκοτώσει τον 27χρονο
21:28
Τροχαίο στη Χαλκίδα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής
21:16
Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης στον νότιο Λίβανο - Η ανακοίνωση των IDF
21:04