Μπάιντεν: Μια εκεχειρία στη Γάζα είναι εφικτή ακόμη και «αύριο» εάν η Χαμάς απελευθερώσει ομήρους
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν
AP Photo/Alex BrandonΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι είναι εφικτή η κατάπαυση του πυρός ακόμα και από «αύριο» στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, αν το παλαιστινιακό κίνημα απελευθερώσει τους ομήρους που κρατά.
«Θα υπήρχε κατάπαυση του πυρός αύριο αν η Χαμάς απελευθέρωνε τους ομήρους», τόνισε ο Μπάιντεν σε μια εκδήλωση κοντά στο Σιάτλ, στα βορειοδυτικά των ΗΠΑ.
Την περασμένη Πέμπτη, ένας ακόμη γύρος έμμεσων συνομιλιών με σκοπό την κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, έπειτα από επτά μήνες πολέμου, ολοκληρώθηκε χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία στο Κάιρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σολτς: Ανεύθυνη μια ισραηλινή χερσαία επίθεση στη Ράφα
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: «Απαράδεκτη κλιμάκωση» του Ισραήλ στη Ράφα βλέπει η Αίγυπτος
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Άγρια βασανιστήρια σε μυστική φυλακή για Παλαιστίνιους στην έρημο Νεγκέβ
ΕΛΛΑΔΑ
Hellenic Train: Άμεση βοήθεια σε ορειβάτη με καρδιακό πρόβλημα στη γραμμή Καλάβρυτα–Διακοπτό
16:59
ΕΛΛΑΔΑ
Γαύδος: Διασώθηκαν 361 μετανάστες από το Λιμενικό - Μεταφέρονται στο λιμάνι της Παλαιοχώρας
16:47
ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνία στα Βαρδούσια: ΕΜΑΚ, drone και θερμικές κάμερες «σαρώνουν» το βουνό για τους τρεις ορειβάτες - Εντοπίστηκε το όχημά τους (vid)
16:34
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
16:33
ΕΛΛΑΔΑ