Τους 143 έφτασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία
Ο αριθμός των νεκρών από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ αυξήθηκε στους 143, όπως ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (12/5) η τοπική υπηρεσία πολιτικής προστασίας, έναντι 136 νεκρών χθες.
Το απόγευμα του Σαββάτου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε έκτακτες δαπάνες 2,34 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση που ανάγκασε περισσότερους από 537.000 κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, που έχει συνολικό πληθυσμό 10,9 εκατομμυρίων κατοίκων.

Οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την προηγούμενη εβδομάδα την νοτιότερη πολιτεία της Βραζιλίας, προκάλεσαν υπερχειλίσεις ποταμών από τις οποίες επηρεάστηκαν σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Βραζιλία: Στους 136 οι νεκροί από τις πλημμύρες ενώ εκτοπίστηκαν πάνω από 410.000 κάτοικοι
ΚΟΣΜΟΣ
Βραζιλία: Καρέ - καρέ η διάσωση αλόγου από τη στέγη ενός πλημμυρισμένου σπιτιού
ΕΛΛΑΔΑ
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40
ΚΟΣΜΟΣ
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΚΟΣΜΟΣ