Εμπορική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στη Ρωσία - Βλέπουν ουκρανική επιχείρηση δολιοφθοράς
Ανανεώθηκε:
Βαγόνια συρμού μεταφοράς εμπορευμάτων εκτροχιάστηκαν στην περιφέρεια Βολγκαγκράντ της νότιας Ρωσίας εξαιτίας «εξωτερικής παρέμβασης», μετέδωσαν ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων νωρίς το πρωί, επικαλούμενα τον ρωσικό οργανισμό σιδηροδρόμων, αφήνοντας να εννοηθεί πως πιθανόν επρόκειτο για ουκρανική επιχείρηση δολιοφθοράς.
«Εξαιτίας επέμβασης μη εξουσιοδοτημένων προσώπων», βαγόνια συρμού μεταφοράς εμπορευμάτων «εκτροχιάστηκαν στον σταθμό Κατλούμπαν (...) στην περιφέρεια Βολγκαγκράντ», ανέφεραν τα πρακτορεία ειδήσεων TASS και RIA, όπως και η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Ιζβέστια.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί» και η κίνηση των συρμών στην περιοχή του σταθμού «έχει ανασταλεί», διευκρίνισε το RIA.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρωσικό «σοκ και δέος» στην Ουκρανία: Πώς το Χάρκοβο κινητοποιεί ΝΑΤΟ και Γαλλία
Κίεβο: «H Ρωσία απομονώνεται και θα προσπαθήσει να κλιμακώσει τον πόλεμο»
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι όμιλοι του παγκοσμίου κυπέλλου
21:15
Πάτρα: Iσόβια στον 37χρονο που σκότωσε τη θεία του - Τον πρόδωσαν οι κάμερες
21:06
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48