Περού: Δεκατρείς νεκροί και 18 τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου
Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη σήμερα σε επαρχιακό δρόμο του Αγιακούτσο στο βόρειο Περού.
Το υπεραστικό λεωφορείο της εταιρείας Civa είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα Λίμα με προορισμό το Αγιακούτσο και ανετράπη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες γύρω στις 06:30 (τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδος) στην περιοχή Βίντσος.
Επτά ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος για να παραλάβουν τραυματίες και να τους μεταφέρουν στα πλησιέστερα νοσοκομεία.
Αρχικά, είχε αναφερθεί ο τραυματισμός 14 επιβατών. Αργότερα όμως ο αστυνομικός διευθυντής Τζόνι Βαλντεράμα διευκρίνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal N ότι 18 τραυματίες διακομίστηκαν σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Περού: Τουλάχιστον 25 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
ΧΡΗΜΑ
myLEX: Η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ για νόμους, εγκυκλίους και φορολογικές διατάξεις
02:00
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
01:00
ΧΡΗΜΑ
«Αλλάζω συσκευή»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα - Ποιοι οι δικαιούχοι
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
«Πυρά» Φιντάν σε Ισραήλ: Επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη Συρία
23:56
ΚΟΣΜΟΣ