ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Στην τελετή αποφοίτησης του γιου του, Μπάρον, ο Ντόναλντ Τραμπ, με άδεια δικαστηρίου

Φλόριντα: Στην τελετή αποφοίτησης του γιου του, Μπάρον, ο Ντόναλντ Τραμπ, με άδεια δικαστηρίου

Ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια στην αποφοίτηση του γιου του Μπάρον από το Λύκειο Oxbridge, στο West palm beach, στη Φλόριντα AP Photo/Lynne Sladky

Στην τελετή αποφοίτησης του μικρότερου γιου του Μπάρον, ηλικίας 18 ετών, παρευρέθηκε σήμερα, ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο δικαστής της δίκης του που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη του επέτρεψε να πάει.

Σε εικόνες που μετέδωσε το AFPTV διακρίνεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, υποψήφιος στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου, να κάθεται δίπλα στη σύζυγό του Μελάνια σε κερκίδες στο West Palm Beach, κοντά στην κατοικία του Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα.

«Πηγαίνω στην τελετή αποφοίτησης από το Λύκειο του Μπάρον. Φανταστικός μαθητής, φοβερό παιδί!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του στο δίκτυό του Truth Social το πρωί.

barron trump gios Donald Trump

O Μπάρον Τραμπ, γιος του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ κατά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Oxbridge στο West Palm Beach, στη Φλόριντα

AP Photo/Lynne Sladky
Donald Trump MELANIA FLORIDA

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια και τον πατέρα της Βίκτορ Κνάους στην τελετή αποφοίτησης; του γιού του, Μπάρον, στο Λύκειο Oxbridge, στο West Palm Beach της Φλόριντα

AP Photo/Lynne Sladk

Αυτή η τελετή στη Φλόριντα του προσφέρει μια οικογενειακή παρένθεση εν μέσω της δίκης του για παραποίηση λογιστικών εγγράφων στη Νέα Υόρκη.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Πέμπτη, ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν υποχρεωμένος να ακούει για ώρες την κατάθεση σε βάρος του από τον πρώην δικηγόρο του και νυν ορκισμένο εχθρό του Μάικλ Κόεν.

Ο δικαστής παραχώρησε στον κατηγορούμενο Τραμπ άδεια από τις ακροαματικές διαδικασίες προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό του γιου του, σε αυτήν τη σημαντική στιγμή για τις αμερικανικές οικογένειες.

Στις αρχές Μαΐου, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Φλόριντας πρότεινε στον άκρως διακριτικό Μπάρον Τραμπ να είναι ένας από τους αντιπροσώπους που θα ορίσουν επίσημα τον Ιούλιο τον πατέρα του Ντόναλντ ως υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Όμως, αν και «τιμημένος» από αυτήν την επιλογή, εκείνος αρνήθηκε την πρόταση «λόγω προηγούμενων δεσμεύσεων», όπως είχε γίνει γνωστό από το γραφείο της μητέρα του Μελάνιας, της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ