ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: «Μπορούμε να τη θάψουμε όπως της αρμόζει» - Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ

Ισραήλ: «Μπορούμε να τη θάψουμε όπως της αρμόζει» - Συγκλονίζουν οι γονείς της Σάνι Λουκ

Φωτογραφία της Σάνι Λουκ

AP Photo/Maya Alleruzzo, File

«Μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή», είπε ο πατέρας της Σάνι Λουκ, της 23χρονης καλλιτέχνιδας τατουάζ, η σορός της οποίας ανασύρθηκε από τη Γάζα, μήνες αφότου σκοτώθηκε στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ.

Ο πατέρας της Σάνι Λουκ δήλωσε στη New York Post ότι η ανάπαυση της κόρης του θα είναι ένα δώρο, προσθέτοντας πως η σορός της νεαρής πιθανώς βρισκόταν «σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο».

Οι γονείς της 23χρονης δήλωσαν ανακουφισμένοι για το γεγονός ότι τα λείψανα της κόρης τους είναι στο Ισραήλ, μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, με τη σφαγή στο φεστιβάλ Σούπερ Νόβα, το οποίο η Σάνι Λουκ είχε επισκεφθεί.

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι η σορός της Σάνι βρέθηκε και μεταφέρθηκε πίσω στο Ισραήλ. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και μπορούμε να τη θάψουμε όπως αρμόζει. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της και ότι θα είναι εδώ στο Ισραήλ θαμμένη», δήλωσε η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα Λουκ.

Israel Palestinians Hostages

Φωτογραφία της Σάνι Λουκ

AP Photo/Maya Alleruzzo, File

«Είδαμε και τα τατουάζ στα χέρια της. Τώρα θα έχει τη δική της θέση δίπλα μας και μπορούμε να πάμε εκεί όποτε θέλουμε. Και μπορεί να ξεκουραστεί».

Οι γονείς της Σάνι εξέφρασαν σε κάθε περίπτωση την ανακούφισή τους που η σορός της κόρης τους επέστρεψε στο Ισραήλ και η κηδεία θα γίνει την Κυριακή, που είναι τα γενέθλια της μητέρας της, Ρικάρντα Λουκ.

https://www.instagram.com/p/CunKSpUMkDl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σάνι Λουκ απήχθη από μέλη της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου από το φεστιβάλ Σούπερ Νόβα, ενώ το άψυχο σώμα της, ημίγυμνο, περιφερόταν στην καρότσα ενός ημιφορτηγού σε όλη τη Γάζα από στρατιώτες της παλαιστινιακής οργάνωσης, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου και να σοκάρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ