Ιράν: Ο στρατός ξεκινά έρευνα για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του Ραϊσί
Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγερί, διέταξε σήμερα Δευτέρα (20/5) τη διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί και η συνοδεία του, μετέδωσε το πρακτορείο Isna.
Ο Μπαγερί διέταξε «μια επιτροπή υψηλόβαθμων αξιωματικών» να ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της συντριβής του προεδρικού αεροσκάφους, από την οποία σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος και ο υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν.
Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, το οποίο χάθηκε χθες Κυριακή (19/5), εντοπίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην πλαγιά ενός βουνού όπου κατέπεσε, για άγνωστο ακόμη λόγο. Το ελικόπτερο πετούσε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιράν: Διορίστηκε πρόεδρος ο Μοχμπέρ – Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά τον θάνατο Ραϊσί
Ιράν: Βίντεο από το εσωτερικό του ελικοπτέρου με τον Ραϊσί και τον ΥΠΕΞ πριν από τη συντριβή
RWE και ΔΕΗ: Σε πλήρη λειτουργία φωτοβολταϊκά σχεδόν 1 GW στη Δυτική Μακεδονία
10:26
Το νέο smart #2 ακολουθεί τη λογική και το πνεύμα του Fortwo
10:26
Επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ οδηγών στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη
10:25
Ο Γουίλεμ Νταφόε χορεύει ζεϊμπέκικο με τραγούδι του Γιώργου Μαργαρίτη στη νέα του ταινία
10:15