Πέντε φοιτητές μαχαιρωμένοι στις ΗΠΑ σε πανεπιστήμιο, νεκρός ο δράστης
Πέντε φοιτητές υπέστησαν τραύματα μετά την επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρι την Τετάρτη σε πανεπιστήμιο στην κεντρική Καλιφόρνια. Ο δράστης σκοτώθηκε από τα πυρά των αστυνομικών, όπως έκανε γνωστό το πανεπιστήμιο UCMerced, όπου σημειώθηκε το περιστατικό.
«Η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης ανακοίνωσε ότι ένας ύποπτος σκοτώθηκε από πυρά. Πέντε φοιτητές δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες καθώς φέρουν τραύματα από ένα αιχμηρό όπλο» επισήμανε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Merced, το ανώτατο ίδρυμα δηλαδή της ομώνυμης κομητείας, κοντά στο Σακραμέντο.
Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Πρόκειται για άλλον φοιτητή ηλικίας περίπου 20 ετών.
Κανείς από τους τραυματίες δεν κινδυνεύει.
Το πανεπιστήμιο ανέστειλε τη λειτουργία του για σήμερα και όλα τα μαθήματα ακυρώθηκαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα σελίδα για το Πολεμικό Ναυτικό: Οι δύο ιταλικές FREMM που ενισχύουν τον ελληνικό στόλο
08:29
Συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα - Ένα άτομο στο νοσοκομείο
08:20
Εκστρατεία για τα F-35 ξεκινά η Άγκυρα: Επιστρατεύει εταιρεία λόμπινγκ που σχετίζεται με τον Τραμπ
08:11
Πέθανε σε ηλικία 97 ετών η Γιαγιόι Κουσάμα, η πρωτοπόρος της ιαπωνικής avant-garde
08:04