Γάζα: Η Χαμάς υποστηρίζει ότι κρατά αιχμάλωτο Ισραηλινό συνταγματάρχη
Έναν Ισραηλινό συνταγματάρχη που οι μαχητές του παλαιστινιακού κινήματος είχαν πιάσει όμηρο στην επίθεσή τους στις 7 Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι κρατά αιχμάλωτο σήμερα Πέμπτη (23/5) η Χαμάς.
Ο ισραηλινός στρατός είχε αναφέρει πριν από μήνες ότι ο συνταγματάρχης Ασάφ Χαμάμι, 41 ετών, διοικητής ταξιαρχίας, σκοτώθηκε στις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και ότι το πτώμα του κρατείται στη Γάζα.
Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανέφεραν ωστόσο σήμερα ότι ο συνταγματάρχης Χαμάμι τραυματίστηκε κατά την αιχμαλωσία του. Ωστόσο δεν παρείχε καμία απόδειξη και δεν διευκρίνισε αν είναι ακόμα ζωντανός σήμερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Iσραήλ: «Πράσινο φως» για επανάληψη διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα
ΚΟΣΜΟΣ
Διεθνές Δικαστήριο: Την Παρασκευή η απόφαση για το αίτημα κατάπαυσης πυρός στη Γάζα
ΧΡΗΜΑ
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι θα πάρουν δύο - Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
04:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΕΗ Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου για το μπλε και πράσινο τιμολόγιο
03:00
ΧΡΗΜΑ
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες - Ημερομηνίες και ώρες εφαρμογής του
02:00
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στην διαπραγμάτευση servicers και οφειλετών: Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
01:00
ΧΡΗΜΑ