Στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Ποιος τον συνόδευσε
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δίνει το μετάλλιο στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτιντ στον τελικό Αγγλίας
AP Photo/Kin CheungΜε τον γιο του πρίγκιπα Τζορτζ παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο (25/5) ο πρίγκιπας Oυίλιαμ.
Να σημειωθεί ότι, ο Γουίλιαμ είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του διοικητικού οργάνου του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και την Ουαλία, και απονέμει το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα.
Ο μικρός πρίγκιπας φαινόταν να παρακολουθεί με προσήλωση τον αγώνα, ο οποίος τελικά είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κέρδισε 2-1 επί της αντιπάλου της Μάντσεστερ Σίτι.
Μετά τον αγώνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απένειμε τα μετάλλια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο πρίγκιπας Τζορτζ, χαιρέτησε μεγάλους αστέρες των δυο ομάδων, σύμφωνα με το People.
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ Η NAVTEX: «Τρικυμία» στον δρόμο για την Άγκυρα: Χαμηλά ο πήχης για το τετ α τετ Μητσοτάκη - Ερντογάν - Οι ΝΟΤΑΜ και οι ΗΠΑ
07:25
Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Κέρκυρα, πλημμύρες στην Κεφαλονιά - Σήμερα η πιο βροχερή μέρα, στο «μάτι» η Αττική
07:15
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05 Φεβρουαρίου)
06:30