Μελόνι: «Να στείλουμε την Αριστερά στην αντιπολίτευση»
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι
AP Photo/Alessandra Tarantino«Στόχος μου να δημιουργηθεί μια κεντροδεξιά πλειοψηφία στην Ευρώπη και να στείλουμε την αριστερά στην αντιπολίτευση», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι σε δηλώσεις της.
«Θεωρώ ότι οι πλειοψηφίες συνασπισμού παράγουν μόνον συμβιβασμούς που θέτουν τον πήχη χαμηλά» ισχυρίστηκε.
«Οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιος θα πρέπει να συμμετάσχει σε μια νέα πλειοψηφία. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να δώσω ζωή σε μια πλειοψηφία, μαζί και με αριστερά. Όλα τα υπόλοιπα, μπορούμε να τα συζητήσουμε» πρόσθεσε.
«Με την Ούρσουλα, όπως είναι φυσικό, έχω μια σχέση θεσμικής συνεργασίας, όπως με όλους. Με ενδιαφέρει μόνο να εξασφαλίσω τα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι η αριστερά, χρησιμοποιώντας την πράσινη μετάβαση, πραγματοποίησε μια επίθεση κατά της ελευθερίας των πολιτών» ανέφερε η Τζόρτζια Μελόνι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μελόνι: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό μετά τις Ευρωεκλογές
Αφθώδης πυρετός: Παράταση και αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων στους πληγέντες στη Μυτιλήνη
05:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επιδότηση έως 14.220 ευρώ σε επιχειρήσεις στη Δυτ. Μακεδονία
04:00
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
03:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις συμπληρωματικές εξετάσεις
02:00