Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε νοσοκομείο στο Πακιστάν
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση βομβιστή – καμικάζι σε νοσοκομείο στο Πακιστάν, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 70 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 100.
«Μάρτυρας του Ισλαμικού Κράτους πυροδότησε την ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε σε συγκέντρωση εργαζομένων του υπουργείου Δικαιοσύνης και πακιστανών αστυνομικών στην πόλη Κουέτα» ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Amaq που πρόσκειται στην οργάνωση.
Στο νοσοκομείο είχαν συγκεντρωθεί δικηγόροι και δημοσιογράφοι για να παραλάβουν τη σορό του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου του Μπαλουτσιστάν.
Το παρακλάδι των Ταλιμπάν στο Πακιστάν, η οργάνωση Τζαμάατ-ουρ-Άχραρ, νωρίτερα επίσης ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.
ΚΟΣΜΟΣ
Εκανε πίσω ο Τραμπ: Αποσύρει την απειλή του για την επιβολή δασμών για τη Γροιλανδία
21:45
ΕΛΛΑΔΑ
Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Δεκέλεια
21:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση Pulse: Στις 16,5 μονάδες η ψαλίδα ΝΔ έναντι ΠΑΣΟΚ - Πόσοι θα ψήφιζαν Καρυστιανού
21:35
ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα του 112 στους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου
21:26
ΕΛΛΑΔΑ