ΚΟΣΜΟΣ

Τον έβαλαν στο ίδιο κελί με το θύμα του

Τον έβαλαν στο ίδιο κελί με το θύμα του
REUTERS/Ronen Zvulun Open in New Window Download Picture Create New Collection Share via Email Print Date25/07/2016 18:22 Dimensions3500 x 2335 Size996KB Edit Statusnew CategoryI Supplemental CategoryCRIM SCI IL CLJ MEAST Fixture IdentifierS1BETRQBKVAA BylineRONEN ZVULUN CityJERUSALEM Country NameIsrael Country CodeISR OTRGGGJER04 CreditREUTERS SourceX90084 Caption WriterRZ/LA//FL Source News FeedsGreece Picture Service IDtag:reuters.com,0000:newsml_S1BETRQBKVAA:568348131

Μία απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα στην Αγγλία με θύματα αλλά και θύτες δύο ανήλικα αγόρια.

Τον Μάιο του 2015, ο Lewis Clarke, 18, πυροβόλησε τον William Cowley, 17, στο σπίτι του, επειδή ο δεύτερος τον κατηγόρησε πως έκλεβε τσιγάρα. Μία εβδομάδα μετά, ο 17χρονος Cowley, που πάσχει από αυτισμό, μαχαίρωσε για αντίποινα έναν φίλο του Clarke, ο οποίος επέζησε, αλλά διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ως αποτέλεσμα, τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν στη φυλακή του Werrington όπου οι φύλακες τα έβαλαν στο ίδιο κελί. Έτσι, ο Clarke επιτέθηκε ξανά στον Cowley μαχαιρώνοντάς τον στο νεφρό.

Ο δικηγόρος του Cowley δήλωσε: «Εξαιτίας ενός λάθους στην εισαγωγή τους, τα δύο αγόρια κατέληξαν στο ίδιο κελί. Ο εναγόμενος ως αποτέλεσμα αυτού χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο, αλλά πλέον έχει αναρρώσει. Δε θα έπρεπε να έχει επιτραπεί καμία επαφή, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε και ο πελάτης μου τραυματίστηκε.»

Ο Clarke αποδέχθηκε τις κατηγορίες μεταξύ των οποίων και η οπλοκατοχή με πρόθεση να προκαλέσει φόβο ή βία και πλέον βρίσκεται στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ