Νεκρό σε ποτάμι εντοπίστηκε το δίχρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί στο Λέστερ
Αστυνομικοί στις ΗΠΑ
AP/M. Spencer GreenΤραγικός επίλογος έπεσε στην αναζήτηση ενός μικρού αγοριού, του Ξιέλο Μαρουζίνα (Xielo Maruziva) που διέφυγε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στο ποτάμι στο Λέστερ τον περασμένο Φεβρουάριο. Παρά τις συστηματικές έρευνες των Αρχών o εντοπισμός του μέχρι σήμερα δεν είχε κατέστη εφικτός.
H αστυνομία του Λέστερ ανακοίνωσε ότι η σορός του δίχρονου αγοριού εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (6/6) στην περιοχή Aylestone Meadows κοντά στον ποταμό, μετά από εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή.
«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Ξιέλο. Λυπούμαστε πολύ που τους φέρνουμε αυτή την είδηση την οποία όλοι φοβόμασταν και τους παρέχουμε την πλήρη υποστήριξή μας σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή» δήλωσε η αστυνομικός Μιχαέλα Κερ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελικόπτερο και εκπαιδευμένοι σκύλοι στην έρευνα για τον εντοπισμό του Βρετανού παρουσιαστή του BBC
Το ΣτΕ δικαίωσε διαζευγμένο πατέρα: Έλαβε πρόσβαση σε στοιχεία του παιδιού αν και δεν είχε επιμέλεια
20:32
Βαλλιστικοί πύραυλοι του Ιράν στη Σαουδική Αραβία - Υποδέχεται νεκρούς στρατιώτες ο Τραμπ
20:23
Οι πρώτες εικόνες από τις εκρήξεις ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στο Ριάντ (vid)
20:14
Fed: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια στο 3,50%-3,75% για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
20:05