Kρεμλίνο: Ο Μακρόν πυροδοτεί εντάσεις στην Ευρώπη
Ανανεώθηκε:
Το Κρεμλίνο κατηγόρησε σήμερα τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ότι πυροδοτεί εντάσεις στην Ευρώπη με τις, όπως τις χαρακτήρισε, άκρως προκλητικές δηλώσεις του όσον αφορά την Ουκρανία, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επισήμανε, σύμφωνα με το RIA που επικαλείται τις δηλώσεις του, ότι ο Μακρόν εξέφρασε την απόλυτη υποστήριξή του στο Κίεβο και την ετοιμότητά του για άμεση γαλλική ανάμειξη στην σύγκρουση στην Ουκρανία.
Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε χθες, Πέμπτη, ότι το Παρίσι σχεδιάζει να προμηθεύσει την Ουκρανία με μαχητικά αεροσκάφη Mirage 2000.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κρεμλίνο: Περίεργη η στάση των ΗΠΑ να επιβάλουν κυρώσεις εις βάρος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
ΚΟΣΜΟΣ
Κρεμλίνο: «Μάταιη» η διάσκεψη για την Ουκρανία χωρίς τη συμμετοχή της Μόσχας
ΣΠΟΡ
Ο Σεμπάστιαν Σάουε έγραψε ιστορία: Έτρεξε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου σε λιγότερο από δύο ώρες
15:42
ΚΟΣΜΟΣ
Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης: Ο δράστης των πυροβολισμών φαίνεται να στόχευε τον Τραμπ
15:31
ΕΛΛΑΔΑ
Εικόνες από τις ζημιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών μετά την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
15:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για τη θέση του γραμματέα του κόμματος
15:09
ΕΛΛΑΔΑ