Βρετανία: Να ασκήσει «πραγματική αντιπολίτευση» δεσμεύεται ο Νάιτζελ Φάρατζ
Ανανεώθηκε:
Ο Nigel Farage
(AP Photo/Virginia Mayo)Αποφασισμένο να ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση είναι το κόμμα Reform UK, δηλώνει ο αρχηγός του Νάιτζελ Φάρατζ, αναφερόμενος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Την ίδια στιγμή ο επικεφαλής του Reform UK, προβλέπει ότι νέα κυβέρνηση θα σχηματίσουν οι Εργατικοί μετά τις εκλογές της 4ης Ιουλίου.
Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Express, ο Φάρατζ δήλωσε ότι το κόμμα του είναι «τώρα η πραγματική αντιπολίτευση» και ότι οι εκλογές της 4ης Ιουλίου «είναι η αρχή».
«Αυτές οι εκλογές έχουν τελειώσει. Οι Εργατικοί θα κερδίσουν με μεγάλη διαφορά», δήλωσε ο ίδιος. «Το μόνο ερώτημα τώρα για τους ψηφοφόρους είναι ποιος θα είναι η αντιπολίτευση».
Ο Φάρατζ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ αποχώρησε νωρίτερα από τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Απόβασης στη Νορμανδία προκειμένου να παρευρεθεί σε τηλεοπτική συνέντευξη στην Αγγλία, λέγοντας: «Άλλη μία γκάφα σαν αυτή και μπορεί να χάσουν όλες τις έδρες τους».
Στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή: Live η απάντηση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη για την ενεργειακή ακρίβεια
09:30
Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν βακτήρια που μετατρέπουν την έρημο σε καλλιεργήσιμη γη μέσα σε 10 μήνες
09:29
Κίνηση: Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας - Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
09:25
Το ΠΑΣΟΚ «πρεσάρει» την κυβέρνηση για το πρόγραμμα SAFE: Ζητεί στοιχεία και καταγγέλει παλινωδίες, καθυστερήσεις και σφάλματα
09:12