Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην Πάφο - Εκκενώνονται χωριά
Επιχείρηση κατάσβεση πυρκαγιάς στην Κύπρο από πτητικά μέσα (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Nedim EnginsoyΣυναγερμός έχει σημάνει στις πυροσβεστικές δυνάμεις της Πάφου, λόγω φωτιάς που ξέσπασε την Τρίτη (11/6) και η οποία φαίνεται να μαίνεται ανεξέλεγκτα.
Από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έχουν εκκενωθεί μέχρι στιγμής τέσσερις οικισμοί και συγκεκριμένα οι κοινότητες Πολέμι, Ψάθι, Χούλου και Λεμόνα.
Νωρίτερα η Πυροσβεστική της Κύπρου χρειάστηκε να διασώσει έναν κτηνοτρόφο από τις φλόγες που είχαν τυλίξει το κτηνοτροφείο του στην περιοχή Ψαθί. Σύμφωνα με το philenews ο άνδρας φέρει ελαφρές εκδορές.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη συνάντηση του με τον Βασιλιά της Ιορδανίας ζήτησε συνδρομή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Πάφο με πτητικά μέσα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο ελληνικά Canadair στη «μάχη» με τις φλόγες στην Πάφο
«Συναγερμός» στη Ζάκυνθο για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί
20:52
ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «Ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Το μανιφέστο του Κόουλ Άλεν πριν ανοίξει πυρ στο δείπνο του Λευκού Οίκου
20:40
Τετ α τετ Πούτιν με Αραγτσί την Δευτέρα - Επι τάπητος οι διαπραγματεύσης Ιράν με ΗΠΑ
20:32
«Θα πέσουν πυροβολισμοί» - Όταν η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου «προέβλεψε» την ένοπλη επίθεση
20:21