Ιταλός πήγε να παραδοθεί για τον φόνο της συζύγου του με τη σορό της στο πορτ μπαγκάζ
Ιταλικές αστυνομικές δυνάμεις
AP PhotoΝέα δολοφονία διαπράχθηκε στην Ιταλία, στην περιοχή της πολης Μόντενα. Ένας 48χρονος παρουσιάστηκε σε τμήμα των καραμπινιέρων, όπου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την πρώην του.
Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του φορτηγού του δράστη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω απο το τμήμα.
Πώς έγινε το στυγερό έγκλημα
Ο δολοφόνος, ο οποίος ονομάζεται Αντρέα Παλτρινιέρι, είχε στραγγαλίσει την άτυχη γυναίκα με ηλεκτρικό καλώδιο και είχε καλύψει το πρόσωπό της με πλαστική σάκουλα.
Το θύμα ήταν 40 ετών, λεγόταν Άννα Σβιριντένκο και ήταν ιταλορωσικής καταγωγής. Εργαζόταν στη Μόντενα ως ακτινολόγος.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών, ο Παλτρινιέρι δεν δεχόταν ότι τα δύο ανήλικα παιδιά τους θα μπορούσαν να ανατεθούν στην αποκλειστική επιμέλεια της γυναίκας.
Αναμένεται να αποφασιστεί από τους αρμόδιους δικαστικούς, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αν ο δράστης θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκλονίζει την Ιταλία νέα δολοφονία: Έριξε τη σύντροφό του από γέφυρα και τη χτύπησε φορτηγό
Γκίλφοϊλ: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποπομπή της – Πώς αποχαιρετά την Ελλάδα
18:17
Διπλωματικές πηγές για Γκίλφοϊλ: Ουδέν σχόλιο, είναι εσωτερικό ζήτημα της αμερικάνικης διοίκησης
18:16
Απόπειρα δηλητηρίασης στο Περιστέρι: Βίντεο με τη 40χρονη στην κουζίνα του πρώην της
18:08
Καταδίωξη και συλλήψεις στον Βοτανικό για ρίψη απορριμάτων σε οικόπεδο
18:00