Έξι Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη
Έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα Τρίτη (11/6) σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού σε χωριό κοντά στην Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, όπως ανακοίνωσαν η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος και το υπουργείο Υγείας στη Ραμάλα.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας αναφέρει πως έξι άνδρες, ηλικίας 21 έως 32 ετών, «σκοτώθηκαν από πυρά των κατοχικών δυνάμεων στην κοινότητα Κουφρ Νταν, στην περιοχή της Τζενίν».
Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος επιβεβαίωσε πως μετέφερε έξι νεκρούς από το χωριό Κουφρ Νταν.
Από την πλευρά τους, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανέφεραν πως τουλάχιστον τέσσερις εκ των θυμάτων ήταν ένοπλοι που άνοιξαν πυρ εναντίον στρατιωτών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σε ετοιμότητα Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ για επίτευξη συμφωνίας τερματισμού του πολέμου
ΚΟΣΜΟΣ
Η Χαμάς αποδέχεται την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για κατάπαυση του πυρός
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Superbet: Επίσημη Πρεμιέρα στην Ελλάδα
15:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ρωσία ετοιμάζει την αποστολή και δεύτερου πετρελαιοφόρου στην Κούβα
15:25
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
15:23
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Nova: Στηρίζει και αναδεικνύει σταθερά τη μεγάλη γιορτή του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Ελλάδα!
15:18
ΑΓΟΡΕΣ