ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή γυναίκα ύστερα από καυγά με το σύζυγό της στην Κύπρο - Υπό κράτηση ο άνδρας

Νεκρή γυναίκα ύστερα από καυγά με το σύζυγό της στην Κύπρο - Υπό κράτηση ο άνδρας

Η Κυπριακή σημαία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τραγική τροπή πήρε ένας καυγάς ζευγαριού στην Πάφο της Κύπρου.

Η γυναίκα είναι νεκρή με χτυπήματα από μαχαίρι που εκτιμάται από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, όπως αναφέρει το philenews.com ότι της κατάφερε ο σύζυγος, ενώ αυτός έχει επίσης τραυματισθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Πάφου.

Τα δύο ανήλικα παιδιά του ζεύγους από τη Βουλγαρία μένουν πλέον χωρίς μητέρα και με τον πατέρα υπό κράτηση.

Η τραγωδία συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε περιοχή της Τρεμιθούσας όπου διαμένουν αλλοδαποί και στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει τη σκηνή και άρχισε την συλλογή τεκμηρίων, την λήψη καταθέσεων και τις εξετάσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον «Φ» ότι από το διαμέρισμα των δύο Βούλγαρων ακούγονταν για ώρα καυγάδες, φωνές και ουρλιαχτά, ενώ σε κάποια στιγμή τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας εμφανίσθηκαν από διαφορετικές εξόδους της πολυκατοικίας στον ισόγειο χώρο, φέροντας και οι δύο αίματα από τραύματα.

Οι εν λόγω μάρτυρες τόνισαν ότι η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή, αν και εμφανώς σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σωριαστεί στο έδαφος και προσπάθησαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας με την χρήση πετσετών να σταματήσουν την έντονη αιμορραγία της. Ο άντρας είχε αίματα στα ρούχα και παρέμεινε στη σκηνή, σε άλλο σημείο από την σύζυγο του, μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου.

Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή όταν έφθασε το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η ο σύζυγος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το ζεύγος έχει δύο ανήλικα παιδιά που την ώρα του φόνου δεν ήταν στο σπίτι.

Οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται.