«Ανοιγμα» του σχεδίου ειρήνευσης για την Ουκρανία σε περισσότερες χώρες ζητά ο Μακρόν
O Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στην πρώτη Σύνοδο Κορυφής για την ειρήνη στην Ουκρανία που διεξάγεται στην Ελβετία, χωρίς ρωσική παρουσία.
EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE / POOLΝα διευρυνθεί ο κύκλος των χωρών που συμμετέχουν στη διαδικασία επεξεργασίας ενός σχεδίου ειρήνευσης για την Ουκρανία προτεινει από την Ελβετία ο Εμμανουέλ Μακρόν.
Ο κύκλος των χωρών που συμμετέχουν στη διαδικασία επεξεργασίας ενός σχεδίου ειρήνευσης για την Ουκρανία θα πρέπει να διευρυνθεί, δήλωσε σήμερα (15/6) ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν.
Ο Μακρόν μίλησε στη διάρκεια της πρώτης Συνόδου Κορυφής για την ειρήνη στην Ουκρανία που διεξάγεται στην κεντρική Ελβετία, με τη συμμετοχή ηγετών από ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς όμως εκπροσώπου της Ρωσίας ή τον ίδιο τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Οι ηγέτες συναντώνται σε μια προσπάθεια κατάρτισης ενός οδικού χάρτη για την ειρήνη στην Ουκρανία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ζελένσκι στη Διάσκεψη Ειρήνης για την Ουκρανία: «Ο κόσμος πιο δυνατός από τον Πούτιν»
Ενεργειακή και ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 1,5 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία
Στη Διάσκεψη Ειρήνης για την Ουκρανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η ατζέντα των θεμάτων
Καμπανάκι ΕΜΥ για επικίνδυνα φαινόμενα έως αύριο τη νύχτα - Αναβαθμίζεται το έκτακτο δελτίο
12:05
WSJ: Το Ιράν οχυρώνει πυρηνικές εγκαταστάσεις, συσπειρώνει τον λαό του και ετοιμάζεται για κλιμάκωση
12:02
Δυστύχημα στο Παγκράτι: Εξετάζεται παραβίαση παλλόμενου σηματοδότη - Τι έδειξε η έρευνα της Τροχαίας
11:49
Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου που αγνοούνταν
11:39