Βαλέρια Τσόμσκι: «Ο Νόαμ είναι καλά» - Fake news ο θάνατος του σπουδαίου φιλοσόφου
Ο Νόαμ Τσόμτσκι
AP Photo/Hatem Moussa, File«Οι αναφορές ότι ο Νόαμ Τσόμσκι πέθανε είναι “ψεύτικες”, μου λέει η σύζυγός του Βαλέρια» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο Chris Looft, δημοσιογράφος του ABC. «Είναι καλά» φέρεται να είπε στον ίδιο η Βαλέρια Τσόμσκι.
«Ο Τσόμσκι δεν έχει πεθάνει. Μόλις μίλησα με τη Βαλέρια, τη σύζυγό του» ανήρτησε αντίστοιχα ο Cauê Seigner Ameni, Βραζιλιάνος δημοσιογράφος.
«Ο Νόαμ Τσόμσκι είναι ζωντανός! Στις 3:41 μ.μ. σήμερα, 18 Ιουνίου 2024, η σύζυγός του, Βαλέρια, μου επιβεβαίωσε ότι η υγεία του Νόαμ Τσόμσκι βελτιώνεται. Οι φήμες για το θάνατό του είναι ψευδείς» ανήρτησε στο Χ ο Jose M. Santana, Επιστημονικός συνεργάτης του MIT (Noam Chomsky) 2003 – 2019 / Οικονομολόγος. Ο ίδιος ανήρτησε και το σχετικό screenshots από τη συνομιλία του με τη Βαλέρια Τσόμσκι στο WhatsApp.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νόαμ Τσόμσκι: Έντονη φημολογία στα social media ότι πέθανε ο σπουδαίος φιλόσοφος
Γαλλία: Τη Δευτέρα η εξέταση του αιτήματος αποφυλάκισης του Νικολά Σαρκοζί
23:48
Ζελένσκι: «Γιατί να φοβάμαι τον Τραμπ; - Η Ρωσία δοκιμάζει τις κόκκινες γραμμές του ΝΑΤΟ» (pic&vid)
23:39
ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ: ΗΠΑ: Διακοπή όλων των επιδομάτων σίτισης διέταξε η κυβέρνηση - Χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων καθημερινά (pics)
23:30
Τζιχαντιστές απήγαγαν ΤικΤόκερ και την εκτέλεσαν δημόσια στο Μαλί
23:20