Στάνο: Οποιαδήποτε απειλή προς την Κύπρο είναι απειλή εναντίον της ΕΕ
Ανανεώθηκε:
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα εξωτερικών υποθέσεων, Πίτερ Στάνο
Alexandros Michailidis / SOOCΤην στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Κύπρο μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα εξωτερικών υποθέσεων, Πίτερ Στάνο.
Ο Πίτερ Στάνο τόνισε ότι «η Κύπρος είναι κράτος μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι η ΕΕ και η Κύπρος είναι ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη μας είναι απειλή εναντίον της ΕΕ. Υπό αυτό το πρίσμα, η ΕΕ στηρίζει πλήρως την Κύπρο και την δήλωση που έκανε για τις απειλές από την Χεζμπολάχ ο πρόεδρος της Κύπρου» .
«Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην Κύπρο και να δείχνουμε αλληλεγγύη στην Κύπρο και γι' αυτό στηρίζουμε τη δήλωση που εκδόθηκε από τον Κύπριο πρόεδρο» προσέθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η κούφια απειλή της Χεζμπολάχ για την Κύπρο και το πραγματικό μεταναστευτικό όπλο
Απάντηση Χριστοδουλίδη σε Νασράλα: Η Κύπρος δεν εμπλέκεται σε πολεμικές συρράξεις
Κακοκαιρία: Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου - Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
13:39
Δέσμευση Πούτιν σε Αμπάς: «Η Ρωσία θα δώσει στην Παλαιστίνη $1 δισ από τα παγωμένα assets στις ΗΠΑ»
13:35
Κοσμοναύτης κατέγραψε το Βόρειο Σέλας από το Διάστημα - Εντυπωσιακό βίντεο
13:24
Οι ΗΠΑ αποκαλύπτουν το «γενικό σχέδιο» για τη Γάζα - Το «Master Plan» σε χάρτες
13:20