Η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο λέει ο Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν
Mikhail Sinitsyn, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΟ πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα Παρασκευή (21/6) ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το πυρηνικό της οπλοστάσιο, το μεγαλύτερο στον κόσμο, ως αποτρεπτικό μέσο και θα προμηθεύει τον στρατό που πολεμά στην Ουκρανία με τα πιο σύγχρονα όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Ο Πούτιν έκανε αυτές τις δηλώσεις στο Κρεμλίνο, μιλώντας σε αποφοίτους των ακαδημιών του στρατού, της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών.
«Σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την πυρηνική τριάδα ως μια εγγύηση για την πυρηνική αποτροπή και την διατήρηση της ισορροπίας δυνάμεων στον κόσμο», είπε ο Πούτιν.
Η πυρηνική τριάδα της Ρωσίας παραπέμπει στους πυρηνικούς πυραύλους που εκτοξεύει από ξηράς, αέρος και θαλάσσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει το πυρηνικό της δόγμα λέει ο πρόεδρος Πούτιν
Άρση των κυρώσεων της ΕΕ στο ρωσικό πετρέλαιο ζητά ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας
18:22
Χειροπέδες σε δύο οδηγούς ΙΧ που έκαναν «κόντρες» στη Βούλα - Έτρεχαν με πάνω από 150 χλμ/ώρα
18:10
Ογκόλιθοι και μπάζα καταπλάκωσαν τη γυναίκα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κόρινθο (pics&vids)
17:58
ΣΥΡΙΖΑ για δικογραφίες ΟΠΕΚΕΠΕ: Ούτε οι παραιτήσεις, ούτε οι συμψηφισμοί θα τους σώσουν
17:47