Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις πύλες της εξοχικής κατοικίας του Σούνακ
H εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς
Aaron Chown/Pool Photo via APΑυτοκίνητο έπεσε πάνω στην είσοδο του Τσέκερς της επίσημης εξοχικής κατοικίας του Ρίσι Σούνακ.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη (25/6), όταν το λευκό Volkswagen Scirocco προσέκρουσε στις μπάρες στην είσοδο της έπαυλης στο Μπάκιγχαμσαϊρ, την οποία επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι πρωθυπουργοί κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν ήταν εκεί την ώρα του περιστατικού.
Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός, ο οποίος ήταν ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για εγκληματική ζημία και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι ήταν το μόνο άτομο στο αυτοκίνητο.
Ένας εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι είχε «υποστεί σοβαρά τραύματα» και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, «όπου παραμένει».
«Αν και βρισκόμαστε ακόμη στα πολύ πρώιμα στάδια της έρευνάς μας, προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι υπήρχε πρόθεση να βλάψει κάποιον». ανέφεραν.
Η αστυνομία απηύθυνε επίσης έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατρακυλούν οι Τόρις του Σούνακ στις δημοσκοπήσεις στη Βρετανία - Θα καταλάμβαναν μόνο 72 έδρες
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00