Γερμανία: Πέθανε ο 20χρονος Philippos Tsanis που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού
Όχημα της Γερμανικής Αστυνομίας
(AP Photo/Martin Meissner) - φωτογραφία αρχείουΥπέκυψε στα βαριά τραύματα του ο 20χρονος Philippos Tsanis, που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν από μερικές ημέρες σε περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, στην Γερμανία.
Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο νεαρός άνδρας κατέληξε χθες, Τρίτη, σε νοσοκομείο του Μπαντ Οϊζενχάουζεν όπου νοσηλευόταν από τις 22 Ιουνίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, ο Philippos Tsanis ήταν προσκεκλημένος στην γιορτή αποφοίτησης της αδελφής του από το γυμνάσιο του Μίντεν. Μετά την γιορτή, γύρω στη 1:30, ο νεαρός αποχώρησε με τον καλύτερό του φίλο, είτε προκειμένου να συνεχίσουν το πάρτι σε ένα κλαμπ της περιοχής είτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Όμως στην διαδρομή πέρασαν από ένα πάρκο, όπου συνάντησαν ομάδα δέκα ανδρών, με τους οποίους διαπληκτίστηκαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες χτύπησαν τους δύο νέους με γροθιές και κλωτσιές και ένας από αυτούς επέμενε ειδικά στον 20χρονο. «Το θύμα υπέστη σοβαρά τραύματα κατά την επίθεση, τα οποία οδήγησαν σε μη αναστρέψιμη απώλεια των εγκεφαλικών λειτουργιών. Εξαιτίας αυτού υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούκας Ρέκερ.
Οι δράστες της επίθεσης διαφεύγουν ακόμη την σύλληψη και η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές.
SPONSORED
Επιχείρηση απομάκρυνσης 59χρονου Τσέχου τραυματία στον Όλυμπο - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λάρισα
20:04
Ο πληθωρισμός ανεβάζει τα επιτόκια της ΕΚΤ - Τι σημαίνει για τα δάνεια
19:54
Πολεοδομίες: Η δράση και οι ρόλοι του κυκλώματος - Οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν
19:41
Θρίαμβος για την 19χρονη Αντρέεβα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός - Κέρδισε με 2-0 σετ την Χβαλίνσκα
19:31