Η Τουρκία τα βάζει και με τον ΟΗΕ
Κριτική στον επικεφαλής του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, Ζέιντ Ράαντ Χουσείν, άσκησε η Τουρκία, για τη σύστασή του προς την Άγκυρα να «συγκρατήσει τη δίψα της για εκδίκηση» μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του προηγούμενου μήνα.
Ο αρμόδιος αξιωματούχος του ΟΗΕ συνέστησε στην Άγκυρα να λάβει υπόψη της τα ανθρώπινα δικαιώματα των συλληφθέντων μετά τη 15η Ιουλίου.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για «απαράδεκτη» τη σύσταση του ΟΗΕ ενώ την ίδια ώρα οι τουρκικές αρχές έχουν απολύσει, συλλάβει ή διεξάγουν έρευνες για χιλιάδες στρατιώτες, στελέχη της αστυνομίας, δημοσιογράφους, αλλά και δημοσίους υπαλλήλους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Ο σεβασμός στην δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της δεν είναι προαιρετικός, είναι επιβεβλημένος
20:26
ΚΟΣΜΟΣ
Λευκός Οίκος: «Η δαιμονοποίηση του Τραμπ οδήγησε στους πυροβολισμούς»
20:19
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Ο Μακρόν υπόσχεται να μιλήσει με το Ιράν για να «αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη ρίζα του»
20:10
ΕΛΛΑΔΑ
Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, αλκοόλ και κάνναβη στον οργανισμό της Μυρτώς - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές
20:05
ΚΟΣΜΟΣ