Η Τουρκία τα βάζει και με τον ΟΗΕ
Κριτική στον επικεφαλής του Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, Ζέιντ Ράαντ Χουσείν, άσκησε η Τουρκία, για τη σύστασή του προς την Άγκυρα να «συγκρατήσει τη δίψα της για εκδίκηση» μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του προηγούμενου μήνα.
Ο αρμόδιος αξιωματούχος του ΟΗΕ συνέστησε στην Άγκυρα να λάβει υπόψη της τα ανθρώπινα δικαιώματα των συλληφθέντων μετά τη 15η Ιουλίου.
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για «απαράδεκτη» τη σύσταση του ΟΗΕ ενώ την ίδια ώρα οι τουρκικές αρχές έχουν απολύσει, συλλάβει ή διεξάγουν έρευνες για χιλιάδες στρατιώτες, στελέχη της αστυνομίας, δημοσιογράφους, αλλά και δημοσίους υπαλλήλους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση ΚΚΕ στο ΣΕΦ: Τώρα αγωνιστική συμπόρευση - Καμιά θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους
12:51
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: Η εισαγγελία ξεκίνησε νέα έρευνα εις βάρος του Εκρέμ Ιμάμογλου
12:49
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η σημασία της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας διεθνώς και ο ρόλος του Ινστιτούτου Ελληνογλωσσίας
12:48
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
10 Χρόνια Coffee Berry: Η επιτυχημένη πορεία ενός ελληνικού coffee brand που έγινε επιχειρηματικό success story
12:42
ΚΟΣΜΟΣ